Excursii montane în munții bucegi!

Lacul Bolboci Podul cu Florile Peștera Ialoiței Cheile Tătarului

Descoperă frumusețile muntelui prin superbele excursii montane pe care le organizăm, alături de un ghid local care vă va purta printre minunatele peisaje de pe platoul Bucegi.

Fie ca doriți o întreagă excursie din confortul mașinii sau preferați să alternați și cu puțină mișcare întreaga experiență, putem configura împreună traseul astfel încât să vă bucurați pe deplin de timpul petrecut.

                      Confort

     Pentru cei ce vor să parcurgă întreg traseul cu mașina, plecarea se va face fie din Busteni fie din Sinaia, pe Transbucegi. Prima oprire va fi la Cota 1500, pentru a admira superba panoramă.

     Din Șaua Dichiului, urmăm drumul către lacul Bolboci, unde vom face din nou un popas. De acolo, pornim mai departe către Cheile Tătarului și Grota Ursului, două obiective turistice deosebite, aflate la coada laculuil

     După ce terminăm și cu acestea, pornim către Padina și mai apoi către Peștera Ialomiței și Mănăstirea cu același nume. Aici din nou veți putea vizita ambele atracții turistice, după bunul plac. O ultimă escală va fi la Turbăria Lăptici, după care pornim spre casă.

      La final, ne vom întoarce pe același drum, iar dacă vi s-a făcut foame între timp, putem poposi la una dintre cabanele de pe munte, pentru o masă tradițională. 

             Dar și puțină mișcare

Cei care preferă să facă și mișcare în tot acest timp, au această posibilitate! Vom merge la Piatra Arsă,  de unde vor putea parcurge pe jos, traseul către Babele si Sfinx. La final, se întorc pe același drum, pentru a fi preluați de ghidul nostru.

     Această parte se poate adăuga fie la începutul, fie la finalul excursiei dumneavoastră, deși recomandarea noastră este să fie făcută în prima parte.

      Durata traseelor diferă în funcție de timpul petrecut la fiecare obiectiv. Recomandarea noastră, însă, este să vă lăsați o zi liberă pentru aceste excursii montane.

        Regăsiți aici, un mic blog unde este povestită întreaga experiență a Transbucegilor.

                     Ce mai aștepți? Rezervă acum excursia ta!

Unde ne găsești?

Locație

Stația de taxi din Gara Bușteni

Contactează-ne!
PRogram

LUNI-DUMINICA 07:00 – 22:00

Follow Us